Opdrachtgevers-Typisch-Logo's

Referenties

EN REACTIES

Als dagvoorzitter/presentator, als cabaret op maat of als beide traden wij op voor talloze en zeer diverse opdrachtgevers. Niet alleen voor bedrijven en (semi-)overheden, maar ook voor stichtingen en belangenorganisaties. Iedere aanleiding was anders en varieerde van introductie tot afscheid, van jubileum tot klantendag, van verandermanagement tot prijsuitreiking en van bruiloft tot beursgang.
Geen evenement is hetzelfde en dat geldt ook voor onze 'typische' bijdrage.

De reacties van onderstaande opdrachtgevers geven aan in hoeverre wij de juiste snaar hebben getroffen, de kern hebben geraakt en mensen bij de inhoud hebben betrokken. Ze zijn soms zeer persoonlijk, maar geven desondanks, of misschien wel juist daardoor, een goed beeld wat wij als dagvoorzitter, presentator, teambuilder en/of cabaret op maat ook voor u kunnen betekenen.

REACTIES VAN OPDRACHTGEVERS

"Thank you Femke, It was great having you at the conference. I hope you are all home, or almost home, and that the way back was not too complicated with this Lufthansa problem…THANK YOU very much for your effort and good work. You really made the event a success! It was great to have your professional support so I knew I did not have to worry about the sessions and people’s participation. It was a pleasure to meet you ·and I hope that you enjoyed your stay in Thessaloniki."
Ernesto Villalba-Garcia Cedefop Conference Europe Thessaloniki Greece

"Werken met Femke en Eric is een feestje. Vanaf het eerste contact weet je : dit komt goed. In het voortraject creatief, meedenkend en adviserend. Femke is op het podium een vakvrouw die de vaart er in houdt, met humor en flair en met een goed gevoel voor timing de gasten interviewt. Samen bezitten ze de gave om de zaal binnen 5 minuten 'in de juiste stand te zetten'. En dat komt zeker niet in de laatste plaats door de muzikale input van pianist Eric Bergsma. Het is vooral het geoliede samenspel met Femke en zijn talent om muzikaal te kunnen improviseren waar het kan en past, dat bijdraagt aan een fris, vlot en verrassend programma."
Jant van Dijk, Congresbureau Friesland

“Als je binnnen een uur dat gevoel bij een hele groep teweeg kunt brengen, dan doe je goed werk”
Victorine de Graaf, Dean Hanzehogeschool Groningen

"Iedereen verwachtte droge kost maar kreeg een bruisende presentatie en muzikale begeleiding. Op afstand de beste FGH vastgoed prijsuitreiking ooit"
Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank

"Wat was het een feestje, gisteren in Diligentia! Niet in de laatste plaats dankzij  de verrassende en sprankelende wijze waarop jullie ons miljoenenontbijt hebben geleid. Ik heb van veel kanten enthousiaste terugkoppeling gekregen. Ik hoop van harte dat jullie ook met een goed gevoel op de dag van gisteren terugkijken. Mede namens de andere organisatoren: nogmaals heel veel dank voor jullie meedenken en meewerken in het voortraject, en complimenten voor de manier waarop jullie de ‘klus’ geklaard hebben, gisteren. Alle goeds gewenst voor jullie, zowel zakelijk als privé, en ongetwijfeld tot ziens."
Paul van Delft, Regiomanager VNO-NCW Den Haag

"Ik ben nog nooit zo leuk aangekondigd, geweldig!"
Wilma Mansveld

"We kijken met veel plezier en in volle tevredenheid terug op het symposium van de DeeltijdAcademie. Jullie hebben zelf al de nodige complimenten geoogst op de dag, maar ook ik heb nog van veel mensen te horen gekregen wat een geweldig duo jullie zijn en hoe waardevol jullie inzet was. Top dus! Ik vond het heerlijk om met jullie te werken en zet graag in op een vervolg!"
Els van Westrienen, WhatEls Communicatie&Organisatie

"De leukste dagvoorzitter die ik ken, en ik ken er veel."
Jan van Zanen, burgemeester Utrecht

"De middag is voortreffelijk verlopen. Wij zijn zeer tevreden en tot nu toe vernemen we ook alleen maar positieve reacties van bezoekers. Dit is mede te danken aan jullie inzet en voorbereiding. Jullie hebben daar behoorlijk wat initiatief in gestoken en dat is gewaardeerd. Het programma was een aaneenschakeling van serieuze zaken met op zijn tijd een luchtig intermezzo. Die formule voldeed zeer goed en dat daar hadden we vooraf ook op gehoopt c.q verwacht."  
Jan van Hitterum, Sallandwonen

"Jullie voelen de sfeer in de zaal perfect aan. Daardoor kunnen jullie op het juiste moment de diepte ingaan of interactie zoeken"
Marga Janse, voorzitter Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen

Geweldig, hoe jullie het thema 'Samenwerken en Verbinden' over het voetlicht wisten te krijgen. We genieten nog na van het effect'
Marjanne Poppen, Baker Tilly Berk

"Wat hebben we afgelopen zaterdag een geweldig feest gehad. In het ziekenhuis horen we alleen maar positieve reacties. Wat is de theatershow leuk geworden en wat werd er positief op gereageerd. Zelf zat ik in de zaal tijdens de eerste voorstelling en ik heb genoten. Dit was wat ik in gedachten had, toen we binnen de feestcommissie voor het eerst spraken over een theatershow. We hebben ons doel bereikt: een dankjewel voor alle medewerkers van Tergooi. Mijn complimenten aan jullie."
Katinka Schansman, Projectmanager TerGooi Ziekenhuizen

"Dat staatssecretaris van Rijn een half uur te laat kwam, hebben jullie perfect opgevangen."
ActiZ, organisatie van zorgondernemer

"Jullie hebben ons een fantastische middag bezorgd. Iedereen ging met energie weg, Dat doen jullie heel goed! We hebben veel complimenten gekregen. Verbazingwekkend dat jullie zo snel thuis bent zijn een toch onbekende omgeving. Ook het slotlied was onvergetelijk! Hartelijk dank!"
Drs. Hans Seubring-Vierveyzer | opleidingsmanager FBE DeeltijdAcademie | Faculteit Business en Economie | HvA

"Een geweldige combinatie van serieuze presentatie en de broodnodige relativering"
Mique Menheere, Nederlandse vereniging van Q-koortspatiënten

"Inhoudelijk sterk, charmant, uitdagend en prettig van toon"
Ad de Kroon, secretaris Provincie Limburg

"Ik geniet nog heel erg na bij de herrinnering aan jullie optreden en denk met veel plezier terug aan julle warmte, speelsheid en professionalisme"
Nicoline van Straten, director strategy LiveHouse

"Ik vind jullie grandioos!"
Marion van de Kleij, Pesman advocaten

"Heel knap hoe jullie ons binnen een kwartier “open” kregen. Julie gingen geweldig in op de kern van de zaak. Eric, met je droge mr. Bean-achtige humor heb je me helemaal om. En Femke, je bent onweerstaanbaar als je met je rode jurk de zaal in gaat!"
CIZ Centrum Indicatiestelling Zorg

“Bijdehand, heel adrem, en Femke kan ook geweldig zingen”
Bert Balters, Noorderpoortcollege Groningen

"Heel knap hoe jullie een link hebben gelegd tussen de fusie en de 'typische' eigenschappen van de beide diensten en die van de medewerkers"
Jeanet de Groot, Ministerie van Economische Zaken

"Het succes van de bijeenkomst is mede door jullie inbreng tot stand gekomen. Met behulp van vrij weinig informatie over een tot voor kort voor jullie onbekend onderwerp zijn jullie er uitstekend in geslaagd om bij jullie optreden een duidelijk herkenbare persoonlijke noot aan te brengen."
Wout van Drunen, Kredietbewaking Bouw

"Dat jullie op zo’n korte termijn (2 weken) zo iets persoonlijks (we hadden iets algemeens verwacht) konden neerzetten; dat getuigt niet alleen van professionaliteit maar ook van werkelijk talent en bovenal bijzondere aandacht voor degene die je contracteert"
Erik Schenkhuizen, advocatenkantoor Schenkhuizen

"Niets dan goede reacties op ons symposium. Dat is uiteraard met name te danken aan jullie geslaagde combinatie van cabaret, discussieleiding en dagvoorzitterschap. Ongedwongen, met humor en respect, en niet in de laatste plaats door de muzikale begeleiding, hebben jullie de sfeer van de dag bepaald"
Henk Korstanje, Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen

"Jullie optreden in Cannes voor Multi Vastgoed was een groot succes. Jullie hebben veel informatie weten te verwerken, en konden erg actueel zijn. We nemen jullie graag de eerstvolgende 5 jaar weer mee!"
Jan Cornelis, Multi Vastgoed

"Pon maakte zijn complimenten en jullie programma had nog wel eens zo lang mogen duren. Jammer dat het was afgelopen!"
Ella Wetser, KoePon

"Sinds jaren niet meer zo gelachen. iedereen was razend enthousiast. een fantastische ervaring die eigenlijk te kort heeft geduurd. van mij hadden jullie nog een uur door mogen gaan!"
Gerard Zwiers, Intertoys

"Dankzij jullie inbreng en betrokkenheid is het vandaag een heel bijzondere dag geworden"
Rich van de Berg, Weer Samen naar School

Geweldige show, leuk gepresenteerd. Ik beveel jullie zeker aan”
Harry Waals, Lijsttrekker Groen Noordenveld

"Femke en Eric hebben werkelijk alles uit de kast gehaald om ons een fijne avond te bezorgen. En dat is fantastisch gelukt. De voorbereiding is ook prima verlopen. Femke en Eric hebben onze input uitstekend weten te vertalen naar hun programma. Heel bijzonder was ook hun persiflage op onze Ulenhoftrofee"
Harry Saalmink, Ulenhof College

"Wij willen jullie persoonlijk bedanken voor het verfrissende, leuke en af en toe ontroerende optreden ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Contactgroep Kahler Patiënten. Aangezien de CKP per definitie geen gezelligheidsvereniging is en de meeste aanwezigen in hun dagelijkse leven continu worden geconfronteerd met verdriet, pijn en de relativiteit van het leven zijn jullie er m.i. toch in geslaagd om een uurtje van leuke ontspanning te leveren. We moeten wel zeggen dat we sinds verschenen zaterdag met hele andere ogen naar het nieuws kijken wanneer Femke er zit. We zitten nu echt te kijken en te wachten op een gekke vrolijke kreet of opmerking en weten nu welke mooie theaterpersoonlijkheid er achter die serieuze nieuws-façade zit."
Jaap en Ria Tanis, contactgroep Kahlerpatienten

"Jullie zijn 'enig' in jullie soort en dat mag best wel gezegd worden"
Koert-Jan van Hees, Erac

"Buitengewoon verrassend en origineel. Vermaak van Nivo!"
Frank Hofstede

"Regelmatig worden jullie stukjes nog geciteerd"
Caroline Mangus, Pur Sang

"Iedereen ging stralend de deur uit"
Jolanda de Kievit, Albron Foodservice

"Er hing inderdaad een gespannen sfeer tijdens de vergadering met hevige discussies. Maar jullie optreden heeft de hele sfeer omgegooid"
Bianca Rubbio, Bandits BV New Creative Energy

"Het kakkineuze optreden van uitvreter Eric Bergsma trof de juiste snaar"
Rijnstreek Business

"Meer dan geslaagd"
Diana Damming, PWC

WIJ TRADEN O.A. OP VOOR:

Belangenorganisaties

ANBO, ouderenbond, diverse ledenbijeenkomsten
ANV Drenthe, samenwerkingsplan omgevingsbeleid provincie
Avondvierdaagse, Nijmegen
BTG belangenbehartiging Telecommunicatie Groep
Cancer Energyday
CNV bouw HBB, actiedag
CNV Hout en Bouwbond, congres
Contactgroep Kahlerpatienten
CVAH, Centrale Vereniging Ambulante Handel
D'Article, manifestatie 'onbeperkt aan het werk'
Dutch Green Building Council, gala tbv opening Dutch Green Building Week
ECABO kenniscentrum voor onderwijs
GLTO Mijdrecht
Hoofdbedrijfschap Ambachten, serie bijeenkomsten over de toekomst van de markt
Hoofdbedrijfschap Ambachten, 50-jarig bestaan
Kiwani's, diverse chapters
Klimat Konferenz Nord (Duitstalig) programma over klimaatsamenwerking
Koninklijke Nederlandse Tennisbond
KliQ reïntegratie, programma over samenwerking en motivatie
LTO Emmen, feestavond
LTO Nederland, jaarvergadering
Lyons, diverse chapters
Nederlandse College van Paranormaal Genezers, symposium over samenwerking
Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen, symposium
Nederlandse Vereniging van Effectenbezitters, jaarvergadering
Nederlandse Vereniging van Gerechtsdeurwaarders, congres over samenwerking
Nederlandse Vereniging van Makelaars
NEVI, Nederlandse Inkoopvereniging, jaarprogramma
NEVI, jaarcongres
Mantor/Ambassadors of Telecom, congres over internationale samenwerking
Stichting De Opkikker, jaarlijkse donateursdag
Stichting Oom, vrijwilligersdag
Stichting Slinger Den Haag, congres over belang van vrijwilligers
Syntens, programma t.b.v. symposiumover internetretail
Syntens, symposium voor zorgondernemers
Telengy, “Anders Communiceren”
Transport en Logistiek Nederland, symposium
Pax Christi, 50 jarig bestaan, programma over oorlog en vrede
Pur Sang, inspiratiedag
Pur Sang, duurzaam ondernemen-dag
Vereniging voor Paramedici, congres
VNO / NCW, Miljoenenontbijt

Bouw en vastgoed

Bouwbond CNV, CAO-dag wooncorporaties
DTZ Zadelhof
FNV Bouw, Woonbedrijf
Gelderblom Architecten, 40-jarig jubileum
HBG, programma over creativiteit
HBG, act t.b.v. afscheid directeur
HBG, holdingdag (Engelstalig)
Ingenieursbureau van Kessel en Janssen, jubileum
Immoplus Beheer, over samenwerking
Koninklijke BAM-groep NV
Leyten en partners, oudjaarsbijeenkomst
NS Vastgoed
Multi Vastgoed BV, t.b.v. internationale beurs Cannes (Engels- en Franstalig)
Projectplan BV, personeelsavond
REBO Vastgoedmanagement Soest, over interne samenwerking
Stork Installatie techniek
Strukton Rail
Sprong, programma t.b.v. behalen ISO certificaat
Versnel & Partners, architecten, oudjaarsbijeenkomst en -conference
WEBA-groep, jubileum
Woningbedrijf Rotterdam
Woningcorperatie Salland Wonen

Evenementenorganisaties

Aan de Grote Markt evenementen
Art of Events Bandits BV
New Creative Energy
Bos&Bos Catering
Congresburo Friesland
Dagvoorzitter.nl
De Ceremoniemeester
De Regisseur
Effect business Events
De Methoeve evenementen
Van Engelenburg Theater (VET)
Face Two Communication & Events
Gimmick, theater op bestelling
Hans Heesterbeek
Kwik & Van Hoek organisatiebureau
Livehouse entertainment
Masters in Moderation
Multi Events
MWM organisatiebureau
MovedBy
Nestor Interactieve Projecten
Organisatiebureau Wageningen
Party Events
Riel Riel Events
Rhpublic reclamebureau
Smartcamels Streamline
Thabasco reclamebureau
Toine Dorpmansgroep
Uwpersvoorlichter.nl
Weddingjoy
WhatEls
3E Evenementenorganisatie
Zij Spreekt

Financiële instellingen

AA Interfinance
ABN-AMRO hypotheken regio noord
ASR (Amev) schadeverzekeringen
Baker Tilly Berk accountancy, netwerkdiner, thema Samenwerken
BDO accountancy
Drentsche Vereeniging voor geld en effecten
Erac, bureau voor Europese subsidies
EY (Ernst & Young) Interim Financials
Friesch–Groningse Hypotheekbank
Groene Land verzekeringen
Het Anker rechtsbijstandsverzekeringen, jubileum
ING Arnhem-Nijmegen
KPMG
Kredietbewaking Bouw
Ohra Verzekeringen, Arnhem
PGGM pensioenverzekeraar, jongeren betrekken bij pensioen
Price Waterhouse Coopers NV, oudejaarsvoorstelling
Principal Consult
Rabobank, coöperatiedag
Raboband De Kempen-West, presentatie jaarplan
Rabobank Emmen
Rabobank Graafschap-Noord, Installatie ledenraad en jaarvergadering, Teamwork
Rabobank Haarlem e.o. medewerkersdag Teamworksjop
Rabobank Zutphen, klantendag
Rabofacet
Ruitenburg Janszen Van Holst accountancy
Roccade/Megaplex: programma over quality
Roccade Public: programma over Customer Intimacy
Spaarbeleg
Twijnstra en Gudde Work Innovation, jubileum
Utrechtse Start, programma over ondernemen
Univé Verzekeringen, "Euro"–millennium programma
Van Lansschot Bankiers, nieuwjaarsprogramma
Ventus Information and Finance exectutives, oudejaarsprogramma
Zwitserleven, “Euro”–programma

Industrie

Apollo tyres, international incompany day
GPI Lopik, procesapparatuur
CIG (Centraal Staal)
Damen Dregding Equipment, afscheid medewerkers
Denta Engineering, bedrijfsfeest
Elf Oil, Rotterdam
EWT/Directwind
NV Nederlandse Gasunie, jubileum
Koepon Holding, medewerkersdiner
Holmen Paper, klantenweekend Lauswolt
Holmen Paper, klantendiner
Masterfoods, medewerkersdag over samenwerken
Meko Holland BV, jaarlijkse feestavond
Petrochem, medewerkersdiner
Philips Nederland, oudjaarsconference
RWE energy, bijeenkomst tbv. Gigasel
SHV Holdings NV, inertnationale managersdag Lauswolt
Steefon carosseriesystemen, klantendag en productintroductie ILUPAN
Vopak, Eemshaven, opening terminals
Wielens b.v , afscheid Theo Wielens
Word Flour/ Westzanen

ICT-diensten

Bemet International BV productsoftware
Euromail, klantendag over spam
Cap Gemini, Euro-programma
Cap Gemini, medewerkersbijeenkomst
Ceasar Oreade, programma over samenwerken en toekomstvisie
CIM Solutions, jubileum
CIM Solutions, CIMposium
ETC Pluz, presentatie IBM Businessclub IBC
HP, Hewlett–Packard, retaildag Bosch en Duin
ICC Business Solutions
ICC Business Solutions afd. Microsoft
Iquip webdiensten, t.b.v. jaarvergadering
Mediacenter automatisering, jubileum
Microsoft, retaildag
Mr. Finch/Scaramea, telecom, nieuwjaarsbijeenkomst over communicatie
Origin Nederland, jaarlijks zondagochtend programma (3x)
Spilgames, kerstprogramma

Overige dienstverlening

Albron Foodservice, jubileumdag
BUVRY Quality in Human Resources, programma over teambuilding
Cap Gemini, programma over Public Security
GVB garagebedrijf Amsterdam, medewerkersdiner
GVB Amsterdam, voordrachten vakgroep railinfrastructuur
Horecava, opening
KLM raad van bestuur (Engelstalig)
Korbee & Hoverlynck organisatieadvies, programma over samenwerken
Marree en Dijxhoorn Advocaten B.V.
Pesman advocaten, medewerkersdiner
Premiemiepool/ Uitzendbureau Start
Prevend Arboservices, medewerkersdiner over samenwerking
Roccade Public, kick-off nieuwe werkvorm processen
Schenkhuizen advocaten, verjaardag
Subvention, subsidie- en projectmanagement, relatieavond
Van de Wijngaard facilitair management
Waterleidingbedrijf Midden Nederland
Waarborg Holland, programma over klantgerichtheid
Yellowbrick, Internationale bijeenkomst tbv. tekening contract (Engels- en Franstalig)

Onderwijsinstellingen

Dr. Aletta Jacobscollege, programma tbv. afscheid
Ecabo, kenniscentrum beroepsonderwijs bedrijfsleven
Erasmus Universiteit, conferentie over buitenlands beleid
Hanzehogeschool Groningen
Health Aeging Network Northern Netherlands, opening
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) bosdag medewerkers
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) opening nieuwbouw
Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) jubileumfeest nieuwbouw
Hogeschool van Amsterdam, symposium over deeltijdonderwijs
Hogeschool Leiden
Noorderpoortcollege, opening leerwerkproces
Oog Onderwijs Ondersteuning, programma over samenwerking stadsdeelraden
Wageningen UR, opening Dairy Campus
Weer Samen Naar School, programma over Inclusief onderwijs
Radbout Universiteit Nijmegen, lustrum
Ulenhofcollege, jaarafsluiting

Pharmacie

Akzo Nobel internationaal MT (Engelstalig)
Akzo Nobel Chefaro Nederland
Akzo Nobel, directie afd. Pharma, internationale top (Engelstalig)
Akzo Nobel, produktintroductie “Ymea”
Astrazeneca, produktintroductie
Apotheek Stellendam, Epe
LoRex Pharmacie, productintroductie “Xatrial”
Pfizer Invecta Pharmacie, productintroductie “Zoloft”

Prijsuitreikingen

FGH, vastgoedprijs
Groninger Sportprijs
De Utrechtse Start, ondernemersprijs van BDO
Novaka, uitreiking boekhandel van het jaar
Utrechtse Sportprijs
VNO/NCW, De Sterkste Schakel, finale
VNO/NCW De sterkste Schakel, programma
Zakenvrouw van het Jaar Flevoland, verkiezing

Retail en groothandel

Afkor International BV
Blokker Holding, D-Day
Brakel Interieurgroep, medewerkersdag
Brakel Interieurgroep, klantendag
Damen Dredging Equipment, personeelsfeest
Deliflor Chrysanten BV, landelijke chrysantendag
ECI boeken, retaildag
Expert, kick-off trainingsprogramma
Intertoys, franchisedag
Hemink schildersbedrijf, medewerkersdiner
Hornbach
Kraft food, medewerkersdag
Kosmos Uitgeverij
MAN Nederland, oudjaarscenference
Malmberg uitgevers
Masterfoods (Mars), medewerkersdag
UCC groep businesssolutions
Veen Bosch en Keuning uitgeverij, kerstprogramma
ViaNorm (DEKRA), auto-certificering, afscheid
Wim Veenstragroep, Halloweenprogramma

(semi) Overheid

Arbeidsintegratie Utrecht
Coöperatieve raad, programma over verwachtingen
Gemeente Breukelen, t.g.v. gemeenteraadsverkiezingen
Gemeente Bussum, nieuwjaarsbijeenkomst
Gemeente Deventer, oudejaarsbijeenkomst (met oudejaarsconference)
Gemeente Epe
Gemeente Oldambt, programma over dienstverlening
Gemeente Oldambt, lijsttrekkersdebat
Gemeente Ronde Venen programma t.b.v. overdracht onderwijsbestuur
Gemeente Ronde Venen programma t.b.v. rampensymposium
Gemeente Skårsterlan, gemeentelijke herindeling
Gemeente Utrecht, nieuwjaarsbijeenkomst
Gemeente Wijdemeren
Gemeente Ijsselstein, personeelsbijeenkomst
Gemeente Zaanstad, medewerkersbijeenkomst Stadsbeheer
Inspectie Verkeer en Waterstaat, nieuwjaarsbijeenkomst
Inter Provinciaal Overleg (IPO) 3 programma's over identiteit provincies
IPC Plant en Dier, oudjaarsprogramma
Kamer van Koophandel Noord Nederland, nieuwjaarsbijeenkomst
MBO raad, programma over succesvolle studenten
Ministerie van Landbouw, programma t.b.v. delegatie Sao Paulo
Ministerie van Economische Zaken
Ministerie van Landbouw en Visserij t.b.v. fusie
Ministerie van Verkeer en Waterstaat/NEI, programma over districten
Ministerie van Verkeer en Waterstaat/NEI, programma over samenwerken
Ministerie van Verkeer en Waterstaat/NEI, programma over leidinggeven
Ministerie van Verkeer en Waterstaat, nieuwjaarsbijeenkomst
Ministerie van VROM, Rijksgebouwendienst, programma over samenwerking
Provincie Limburg, bezoek Pater Anselm (Duitstalig)
Provincie Utrecht, medewerkersdag over samenwerken
Reclassering Nederland, kick off trainingsprogramma
Rechtbank Groningen, medewerkersdag
Respond! Lustrumdag over Samenwerking voor Veiligheid
RIVM/LZO, afscheid medewerker
Rijkswaterstaat, tbv. opening Waalbrug
Rijkskeuringsdienst voor Vlees en Vee
Talent8, seminar employer branding, samenwerken
Vereniging Nederlandse Gemeenten, jaarcongres

Zorgsector

Actiz, brancheorganisatie voor zorgondernemers, m.b.t. nieuwe zorgwet AWBZ
Beatrixoord Haren, t.g.v. behalen ISO-certificaat
CIZ, Centrum Indicatiestelling Zorg, programma over de verkiezingen
CIZ managersdag 2009, programma over verbinden
CIZ Managersdag 2010, programma over samenwerken
HC Rümkegroep, afscheid directeur
Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis Dirksland
MEE Veluwe, jaarlijkse werkconferentie
Physiopoint
Ronald mc. Donald huis Groningen, donatiedag
Sherpa, vrijwilligersdag
Tergooi ziekenhuis, jubileum
UMC Utrecht, internationaal congres over kijkoperaties
VTZ, Vrijwilligers Terminale Zorg, jubileum