Femke-Wolthuis-Eric-Bergsma-veelzijdigste-dagvoorzitter-1

Veelzijdige DAGVOORZITTER

COMMUNICATIEF - JOURNALISTIEK - ENTERTAINING

Veezijdigheid. Dat is wat ons onderscheidt van elke andere goede dagvoorzitter, ceremoniemeester of presentator.
Die veelzijdigheid hebben we ontwikkeld door onze brede ervaring in de journalistiek, het bedrijfsleven en het theater. Dat geeft ons de unieke flexibiliteit op elk gewenst moment onze rol als inhoudelijk sterke, serieuze, journalistieke dagvoorzitter te verrijken met muzikale aankondigingen, frisse energizers en humorvol cabaret op maat.
Graag helpen wij u al in de voorbereidende fase de juiste keuzes te maken voor een succesvol event, congres of symposium.
Wij spreken bovendien Engels, Duits en Frans waardoor we ook internationale bijeenkomsten ontspannen en soepel kunnen leiden.

Quotesign

Jullie voelen de sfeer in de zaal perfect aan. Daardoor kunnen jullie op het juiste moment de diepte ingaan of interactie zoeken

Marga Janse, Flevolandse Zakenvrouwen

communicatief

Journalistiek en flexibel

We zijn een goed op elkaar ingespeeld duo met ruime ervaring in de journalistiek en het bedrijfsleven. Daardoor kunnen wij als geen ander de inhoud vlot en effectief communiceren.

Duo-presentatie
We kunnen letterlijk op twee plaatsen tegelijk zijn; op het podium en in de zaal. Daardoor kunnen we in presentaties en plenaire discussies iedereen optimaal bij de inhoud betrekken. In een debat belichten wij alle invalshoeken journalistiek en gelijkwaardig. Convergerend, of zonodig juist polariserend. Alert en constructief.

Flexibel
Er is geen event dat exact verloopt als van te voren is bedacht. Een spreker staat in de file, een onderdeel loopt uit. In dat geval is het fijn om te weten dat wij flexibel kunnen improviseren.

Quotesign1

Iedereen verwachtte droge kost maar kreeg een bruisende presentatie en muzikale begeleiding. Op afstand de beste FGH vastgoed prijsuitreiking ooit

Peter Keur, directievoorzitter FGH Bank

Veelzijdig

Dynamisch en Entertaining

Vanuit onze ervaring in het theater en bij TV weten we dat afwisseling essentieel is om de aandacht vast te houden. Het is een ijzeren wet die ook opgaat voor (zakelijke) evenementen.

Dynamisch
Denk aan een programma als DWDD en u weet wat we bedoelen. Wij kunnen als veelzijdig duo bij uitstek voor verrassende sfeerwisselingen en dynamiek zorgen. Tijdige en ludieke onderbrekingen zorgen ervoor dat mensen zich langer kunnen concentreren en geboeid blijven. Live muziek en humor zijn bij uitstek geschikt daarvoor.

Entertaining
Muziek schept sfeer zonder woorden. Humor verbindt en ontspant. Onze unieke combinatie van dagvoorzitter, muziek en cabaret op maat geeft uw event een onderscheidende extra dimensie.