Femke-Wolthuis-Eric-Bergsma-Cabaret-1

CABARET OP MAAT

HERKENBAAR - ACTUEEL - ENTERTAINING

Wilt u uw boodschap net even anders overbrengen of uw programma extra luister bijzetten? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Al dan niet in combinatie met dagvoorzitterschap of presentatie ontwikkelen wij op basis van uw informatie cabaret op maat met live muziek, gezongen aankondigingen, een fakespeech of een conference. Humor verruimt de blik, relativeert en verbindt. Het doel, het onderwerp en de gebeurtenissen worden nèt even anders belicht, waardoor deze nog lang het gesprek van de dag zullen zijn, en blijven!

Quotesign

Jullie gingen geweldig in op de kern van de zaak. Eric, met je droge mr. Bean-achtige humor heb je me helemaal om

Ingeborg Kortjens, strategiemanager CIZ

Toegespitste humor

Herkenbaar en verbindend

Met cabaret op maat laten we mensen lachen; om ons, om zichzelf en om herkenbare onderwerpen. De specifieke bedrijfscultuur, samenwerking, reorganisaties en koerswijzigingen zijn vaak aansprekende onderwerpen om op speelse wijze op de hak te nemen.

Wij zorgen met toegespitste humor voor een geanimeerde stemming, reageren razendsnel op alles wat er in de zaal gebeurt, relativeren en houden een lachspiegel voor. Erics' droogkomische, ietwat cynische kijk op de wereld staat in sterk contrast met Femke's verbaasde en enthousiaste levenshouding. Die combinatie werkt op de lachspieren omdat iedereen in de zaal zichzelf of een collega in één van ons beiden herkent. Samen lachen verbindt en leidt tot betere samenwerking.

Samenwerken en verbinden zijn op elk event onderliggende thema's. Met humor, muziek en de frisse blik van een objectieve buitenstaander kunnen wij eventuele skepsis ombuigen naar enthousiasme.